Registratie

Registratienummer KvK: 68194579
BTW nummer: NL001988664B52

AGB-code zorgverlener: 90103508
AGB-code praktijk: 90062866

Registratienummer beroepsvereniging de NFG: 8603
Licentienummer RBCZ: 170856R
Lid landelijk netwerk van christen psychosociaal therapeuten Rosegarden
Erkend lid van het keurmerk christelijke zorg

Keurmerk Christelijke Zorg

Als christen weet ik als geen ander dat persoonlijke problemen en geloofsbeleving niet losstaan van elkaar. En dat geldt ook voor het bieden van hoop. Als christentherapeut werk ik met (de principes uit) de bijbel als fundament. Weet je wat zo mooi is? Het Woord van God barst uit haar voegen van hoop! Daarom geloof ik in therapie waarin geloof, zorg en hoop elkaar raken.

Omdat mijn werk is gebaseerd op christelijke normen en waarden, heeft Hoopverlening het Keurmerk Christelijke Zorg. Hiermee kun je in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding bij verzekeraar Prolife. Het Keurmerk Christelijke Zorg is een aanvulling op de geldende reguliere kwaliteitseisen aan gezondheidszorg. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op de website ikzoekchristelijkehulp.nl.

Ben je geen christen?

Je hoeft geen christen te zijn om bij Hoopverlening aan te kloppen. Hoopverlening biedt respectvolle ondersteuning aan iedereen die opnieuw hoop wil vinden, om van daaruit gezonde keuzes te maken. Ik geloof namelijk dat iedereen vrij is om eigen keuzes te maken, en ik houd mij vanuit die overtuiging verre van oordeel of opdringerij.