Hoopverlening bestaat 1 jaar!!

Vandaag een feestje!
Hoopverlening bestaat 1 jaar. Dat is hard gegaan. Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar.
Het is allemaal begonnen met de wens om een opleiding te doen, waarmee ik tot dienst kan zijn van anderen. Na mijn opleiding groeide het verlangen om een eigen praktijk te starten. De eerste stappen om dit te realiseren zijn de registraties, die allemaal rond moeten zijn voor je mag beginnen. Je hebt daarvoor een inschrijfnummer van de KvK nodig. Dit heb ik precies vandaag een jaar geleden gekregen, op 1 maart 2017. Na het logo kwam er een website, een visitekaartje en een folder. Daarmee heb ik bekendheid gemaakt bij kerken, huisartsen en omliggende therapeuten en hulpverleners.

Ik ging verlangen naar een eigen werkplek. Een gezellig stekkie, met een houtkachel en lekker zittende stoelen. Zo ontstond het idee om een huisje in onze tuin te bouwen. We hebben dit in de zomer gerealiseerd en per eind augustus konden de eerste gesprekken daar plaatsvinden. Om me te blijven professionaliseren heb ik in het najaar een cursus gevolgd, om relatietherapie te kunnen geven. Eind 2017 mocht ik afsluiten met de toekenning van een heus keurmerk.

Nu een jaar later kijk ik terug als dankbaar persoon. Ik ben blij met het vertrouwen dat Hoopverlening heeft gekregen. Ik vind het mooi en een zegen dat mijn verlangen is uitgekomen en dat ik tot zegen mag zijn voor iedereen die hulp ontvangt bij Hoopverlening .