Moreel Beraad



Gister mocht ik mijn certificaat: ‘Gespreksleider Moreel Beraad’ in ontvangst nemen. Ik ben blij dat ik deze cursus mocht doen. Met dit certificaat op zak kan ik, vanuit Hoopverlening, jou helpen om na te denken in het maken van een afweging over een dilemma waar je mee zit. Of dit nu op het werk is, in de privé of in de kerk eigenlijk maakt het niet uit waar.
Met een groep betrokkenen rondom het dilemma gaan we kijken wat de waarden en normen zijn van de betrokkenen die meespelen en hierover gaan we met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om tot een goede afweging te komen en een keuze te maken in het dilemma.

Wekt dit jou interesse of heb je vragen, neem gerust contact op. Ik wil je hier graag meer over vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *